Emento deltager i Digital Future Innovation Challenge 2023

Digital Future Innovation Challenge
Published on 23rd October, 2023 by Louise Vinding
Emento er én ud af kun 10 virksomheder i Danmark, som deltager i Digital Future Innovation Challenge 2023, som er et partnerskab mellem Designskolen Kolding og Dansk Design Center i samarbejde med Dansk Industri og Finansforbundet.
Der er fuld fokus på innovation i praksis, når designstuderende fra Designskolen Kolding for første gang skal være med til at udvikle nye koncepter til etisk og ansvarlig digital omstilling. Det nye samarbejde udspiller sig på "Digital Future Innovation Challenge’" som afholdes fire dage i Kolding fra 31. oktober - 3. november.
Digital Future Innovation Challenge er en ny event, som giver de studerende mulighed for, hen over i alt fire dage, at arbejde sammen om helt konkrete eksempler i form af prototyper og koncepter, der viser, hvordan løsninger kan blive i fremtiden. De designstuderende skal ud fra forretningsmodel og værdier udvikle et bud på, hvordan virksomhedernes produkter kan se ud i fremtiden.
Formålet med Digital Future Innovation Challenge 2023, og partnerskabet mellem Designskolen Kolding og Dansk Design Center, er at skubbe på udviklingen og vise en fremtid, hvor man lykkes med en etisk og ansvarlig digital omstilling.
Mikkel Bech, Founder i Emento, siger:
"Da Emento fik indbydelsen til at deltage stod der "Der er behov for nye fortællinger, et retningsskifte, ny inspiration og nye værktøjer der viser vejen til en fremtid, hvor det er os mennesker, der styrer teknologien og ikke omvendt" og det kunne nærmest være en beskrivelse af hvorfor Emento er opstået. Vi tror på at ny teknologi kan bidrage til en mere bæredygtig, meningsfuld, retfærdig og ansvarlig verden og vi føler os forpligtet til konstant at udfordre os selv og omverdenen i den retning. Vi er desuden meget begejstrede for at uddannelserne har samme fokus som os og vil derfor hellere end gerne bidrage til uddannelsen af fremtidens digitale service designere"
De fire dage i Kolding afsluttes med et besøg af digitaliseringsminister Marie Bjerre, som sammen med de involverede virksomheder skal vurdere de studerendes prototyper
innovation
fremtid
design
service
Louise Vinding
Skrevet af
Louise Vinding
Global Head of Brand & Communications
Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at sende en email til louise@emento.dk

LinkedIn profil | Læs mere på Team siden

Flere indsigter